„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2012. május 30., szerda

Túl a kiránduláson

Jelentem a gyermek épen egészségesen haza érkezett a kirándulásról. Este fél hétre ért haza, azt hittem nagyon fáradt lesz, és nyűgös de nem így volt. Sugárzott belőle a boldogság, rengeteg élménnyel gazdagodott, amit azt sem tudta hol kezdjen el mesélni. Mert odafele nagyon élvezte a vonatozást, amin most ült először életében, le volt nekik foglalva egy egész kocsi, visszafelé viszont már fülkés vagonok voltak, és onnan nem engedték ki őket, és így végig ülni az utat uncsi volt. Az állatkert nagyon szép volt, és rengeteg állatot láttak, alig győzte őket felsorolni. Nagyon tetszett a gyerekeknek, vétek lett volna kihagyni.
A szülők már korán sem voltak annyira lelkesek, túl sok időt elvett az utazás, így az állatkertben nem maradt annyi idő, hogy mindent meg tudjanak nézni. Idézem : " Végig trappoltunk az állatkerten, majd ki az állomásra és irány haza." Szóval ők nem élvezték annyira, mondjuk nem is rajtuk volt itt most a hangsúly.

1 megjegyzés:

  1. Igen, sajnos Nyíregyháza (illetve Sóstó) inkább ottalvós bulira jó, a fürdője is nagyon klassz, a vadasparkban is el lehet lófrálni egész nap....van még ott park sétálni, tó és - nagyobb gyerekeknek, felnőtteknek - skanzen. Szóval összességében szuper hely. :) Egyébként meg... az számít úgy is, hogy a gyerekek jól érezték magukat. :))

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)