„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2012. november 5., hétfő

Első nap a bölcsiben...

Reggel mikor felébredtünk mondtam neki, hogy öltözzünk,és megyünk a bölcsibe. Nagyon lelkes volt, örült, tudta hová megyünk, rögtön emlegette a bümbümmát (motor), babatocsit, ázitót. :)
Előbb még elmentünk a doktornénihez igazolást kérni, hogy semmi féle fertőző betegségben nem szenvedünk, aztán irány a bölcsi.
Az előtérben sorakoztak a kinti játékok Anna rögtön célba is vette őket, nem tetszett neki, hogy most nem lehet mert kint esett az eső,és a gyerekek is a csoportszobába vannak. Nagy nehezen meggyőztem, hogy menjünk be nézzük szét. A következő helység az öltöző volt. Megkerestük a kis szekrényt amin a katicabogár volt, és belepakoltuk a kinti ruhánkat. Aztán a kéz mosás következett, nagyon tetszett neki a kicsike mosdó, nyitotta meg a csapot szappanozta a kezét kapott kis kéztörlőt is amit miután megtörölte a kezét felakaszthatott a katicás kis fogasra. Bent a csoportszobában aztán nagy volt az öröm, hiszen ott is volt motor, babakocsi, kis konyha, ugráló csacsi és még sorolhatnám azt sem tudta mivel játsszon. Láttam, hogy az is nagyon tetszett neki,hogy itt minden az ő méretében van. :) Kis asztalok, kis székek. :) Azt sem tudta merre menjen. Nem sok gyerek van még a csoportba, két kisfiú, és egy kislány,akik már járnak rendesen, és most mi, és még két másik  kislány szokunk be. Azt hiszem majd jövőre jönnek még hozzájuk gyerekek.
Még ott voltunk kaptam egy telefonhívást,és ki kellett mennem a bölcsi elé az egyik ismerősömmel beszélni, szóltam Annának,hogy most ki megyek egy kicsit addig Terike néni fog rá vigyázni, mondta, hogy jó, és ment oda a gondozónőhöz. Nem sírt, nem akart velem jönni. Remélem így lesz ez később is.
Mikor letelt az egy óra eljöttünk. Azt hittem majd nem akar velem hazajönni, és jelenetet rendez. Kicsit fel is voltam rá készülve, de nem így történt. Ügyes volt,elköszönt,és jött velem átöltözni. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm,hogy írtál! :)