„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2013. január 28., hétfő

Akaratos Anna...

Az utóbbi napokban nem ismerek rá, nagyon akaratos lett, és ha nem kapja meg amit akar rögtön nyafog, vagy sír. Természetesen mindent akar. Egy példa : Ha Franci rajzol akkor Ő is, de nem ám másik lapra, nem másik ceruzával. Neeeem, az túl egyszerű lenne. Az kell, amivel éppen Franciska dolgozik. Nem kér, egyszerűen csak odamegy kirántja a lapot Franci elől, és a ceruzát is kiveszi a kezéből, és ha a tesó némi ellenállást tanúsít még oda is csap. Irányítani akar mindenkit. Erőszakosan. Na álljon meg a menet! Mi lett azzal a kedves kislánnyal, hová tűnt pár nap alatt? Elég volt ez a pár betegen töltött nap, mikor mindenki csak az Ő kedvében akart járni, és lám mi lett az eredmény. Kis akaratos perszóna lett belőle.( Hiszem, hogy ez még visszafordítható.) Ez is bizonyítja, hogy szerencsére már jobban van. Bár este elég nyűgös volt, lehet a front miatt, vagy telihold van? Nem tudom. De olyan nyugtalanul aludt, forgolódott, nyöszörgött.

4 megjegyzés:

  1. Nálunk tök ugyanez van amikor anyáék vagy akárki elviszi egy kicsit Nonit. Ott ugye nem szólnak rá, mindent szabad. Mikor meg hazahozzák napokig nem lehet vele bírni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyorsabban át tudnak állni arra, hogy nekik mindent szabad. ;)

      Törlés
  2. Én is reménykedtem, hogy az én tündéri kislányom, aki jelen pillanatában veri a bátyját, hisztizik mindenért és stb... majd szépen olyan lesz mint régen...de már egy hónapja várom. Már nem hiszek a csodában :D

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)