„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2012. november 5., hétfő

Anna Születésnapja

Nagyon jól sikerült. Itt volt a keresztlányom Moncsi ( Anna Pencsinek szólítja :) ) a barátjával Szabival, eljött Gizi mama, és mi. Ilyen szűk családi körben ünnepeltük meg a nagy napot. Anna nagyon boldog volt mikor meglátta a tortáját,és mikor bekapcsoltuk Halász Judit Boldog Születésnapot dalát,és énekeltük neki mi is annyira ragyogott a kis arca a boldogságtól, hogy én nem is bírtam ki sírás nélkül. Készült erről videó is majd feltöltöm. Szó szerint elpityeredtem, legszívesebben magamhoz szorítottam volna, és el sem engedtem volna egész nap,csak puszilgattam volna azt az édes kis pofiját.( Mostanában megint nagyon érzékeny vagyok, a tv-be is ha valami olyasmit látok folyton sírok.) Az ajándékoknak is nagyon örült, Moncsiéktól kapott egy felmosó szettet, egész nap csak takarított, nagyon jó dolgom lesz nekem ha megnőnek a lányaim. Mamától egy telefont,tőlünk pedig egy játék laptopot,mert mostanában folyton vitáztak a Francién. Franciska pedig rajzolt neki.
A torta gesztenye torta volt,isteni finom. Úgy terveztük apával,hogy készítünk egy tortát mi. Meg is vettük a hozzávalókat,de így hogy jöttek Moncsiék már nem akartuk ezzel tölteni az időnket ha már itt voltak,inkább beszélgettünk. Úgyhogy vettünk egyet. Majd sütünk valamit a hozzávalókból hétvégén, már úgyis bevett szokás, hogy akkor van valami finomság.














BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ANNA !!!!!

6 megjegyzés:

  1. Csengével együtt néztük meg a videókat. Ő megszeppenve nézte, nekem kicsordult a könnyem...annyira aranyos Anna, ahogy figyelte a tortát...
    Örülök a mai bülcsinek is.:-)





















    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szinte magam előtt látom Csengét ahogy nagy szemekkel nézi a videót! :) Puszi nektek!

      Törlés
  2. Jajj egyem is meg olyan drága volt :):):) Én most pityeredtem el kicsit, ahogy néztem a videót :):)
    Puszi (Pencsi :):P)

    VálaszTörlés
  3. Boldog szülinapot utólag is Annának! Nagyon jók a képek, videó! :) Puszi!

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)