„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2012. november 14., szerda

Ott alvós nap...

Reggel minden ment mint a karikacsapás,nem kellett kérlelni magától leült az asztalhoz, és megreggelizett. (vajas kenyér,olasz felvágott,tea) Aztán irány játszani. :) Jó napnak ígérkezett a mai a gyerekek is olyan jó kedvűek voltak mind. Tízórai előtt volt egy kis nasi (pufi)majd megitták a körtelevet,és irány az udvar. Alig várták,hogy kimehessenek a tegnapi bezártság után. aztán a gondozó nő mondta,hogy menjek el nyugodtan majd csak 11:45-re menjek vissza a bölcsibe,de kint várakozzak mert ebéd után megpróbálja Annát lefektetni. Mikor eljöttem a bölcsiből sírt utánam ami nagyon rossz volt,de mondták,hogy miután elköszönök már ne menjek vissza mert annál rosszabb a gyereknek. Így nem mentem,de végig ő járt az eszemben egész idő alatt,hogy vajon megnyugodott-e már. Legszívesebben bokornak álcáztam volna magam és végig leskelődtem volna utána,hogy ugyan mit csinál! :)
Mikor visszamentem síri csend volt,nem sírt senki,gondoltam már alszik,a másik gondozó nő kijött,és mondta,hogy nem alszik ül csendben,és nézelődik. Aztán egy húsz perc múlva kijött Anna gondozó nénije is,hogy közölje elaludt a leányzó. Nehezen de megadta magát fáradt volt nagyon. Holnap majd beviszünk egy babát mert ma elfelejtettünk. Hátha az itthoni kedvenccel hamarabb elalszik majd.
Nem hagytam ott,kint várakoztam,egy másik anyukával gondoltuk nem fog sokáig aludni az idegen helyen. Így is lett háromnegyed órát aludt. nem ébredt sírva,csak nézelődött sokáig,nem hozta ki egyből a gondozó nő,hátha vissza alszik de már nem aludt vissza.
Felcsillant a szeme mikor jött kifelé,és a folyosó végén megpillantott. Megölelgettem,és láttam rajta,hogyha nem kezdem elterelni a figyelmét elsírja magát.Volt benne feszültség, de aztán szépen megnyugodott.
Kíváncsian várom,hogy ezek után holnap reggel lesz-e kedve bölcsibe menni.







6 megjegyzés:

  1. Ez nagyon jó!:-)
    Hajni. annyit gondolok Rád, azért nem lehet könnyű, mégha nagyon jó helyen is van Anna!

    VálaszTörlés
  2. Hát nem egyszerű az biztos! Lehet,hogy engem jobban meg fog viselni ez az egész. Olyan jó lenne látni akkor is amikor nem vagyok ott.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon ügyesek vagytok. Anna előtt le a kalappal. De előtted is ám, mert nagyon jól csinálod. Én amilyen érzékeny fajta vagyok, végigbőgtem volna tegnap az alvás időt.
    Remélem ma is zökkenőmentesen indultok. Gondolok rátok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszem,de nagyon nehéz. Úgy összenőttünk,nehéz az elválás.

      Törlés

Köszönöm,hogy írtál! :)