„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2013. január 23., szerda

Beteg...

A tegnap délelőtt kutya baja nem volt Annának, na jó néha köhintett egy kettőt, de a múltkori brutál köhögésekhez képest ez nem volt semmi. Délután viszont már lázasan ébredt. Kapott Nurofent, és szépen lesétáltunk doktornénihez. A szokásos szituáció, vizsgálat után a doktornő kérdőn néz rám, nincs semmi anyuka, Annát kéri,hogy köhögjön ( persze mert az csak így megy kívánságra ) majd megkérdezi van-e otthon láz húzó, és köhögésre gyógyszer. Felsorolom mi van itthon majd mondja, az jó mind, döntsem el én, hogy melyiket akarom adni, plusz még Fenistil cseppet is adjak neki. Antibiotikumot is ír fel, de azt csak arra az esetre ha nem javulna a gyerek. Ennyi!
A délután többi része tűrhető volt, viszont este megint felment a láza, és nem lehetett lehúzni, vagyis de, csak nem tartott sokáig. Kicsit lement aztán megint fel. Reggel is lázasan ébredt, kapott gyógyszert most alszik, néztem a homlokát lement a láz. Jó lenne ha már nem menne fel újra. Este nyolc óta nyomja az ágyat, olyan kis elesett, látszik rajta, hogy nincs jól. :(
Újra fontolóra vettük itthon az orvos váltást, apa máris menne máshoz, én meg még vacillálok pedig nem kellene. 

Más téma: úgy döntöttem bezárom a blogot. Aki szeretne tovább követni minket az a domanhajni@gmail.com címre küldje el az email címét, és küldök meghívót.

5 megjegyzés:

  1. Már megijedtem, hogy végleg bezárod!:-O

    Küldöm az emailt, és jobbulást Annának!

    VálaszTörlés
  2. Már megijedtem: alig hogy idejövök és bezársz? Miért zárod be?
    Én szeretnék maradni, majd küldök emilt.

    VálaszTörlés
  3. Na én is szívbajt kaptam :) Küldöm is mindjárt az emailt.

    Annának meg jobbulást!

    VálaszTörlés
  4. Szegénykém! Gyógyuljon meg mielőbb ez a kis tündér! A dokiváltást meg ha úgy érzed, nem kapjátok a maximumot, inkább cseréld le, mi már túl vagyunk rajta, kár, hogy addig vártam a csodát. Az új normális szerencsére. És az a jó, hogy a régihez be sem kellett menni, bár szívem szerint elmondtam volna neki, hogy mennyire etikátlan és undorító, amit művelt velünk...
    Nagyon megijedtem én is, hogy eltűnsz, küldöm is az emailt. :)

    VálaszTörlés
  5. Enyém doktornéni nem ad antibogyós receptet, csak ha kell az antibiotikum...Másrészt mindig ellát tippekkel, mit lehetne adni a recept nélküliek közül. MOndjuk, nekem is volt már hasonló élményem, hogy tök egészséges a gyerek, miért vittem vissza...de nem mondta ki, csak én éreztem, hogy nem értette, hol a gondom, ő nem talált semmit. Ugye ez a fuldokló köhögéses sztorink, ami visszatérő.

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)