„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2016. február 21., vasárnap

Itt a farsang áll a bál!

A héten megrendezték a farsangot,az oviban csütörtökön,a suliban pénteken. Nem szoktunk nagy feneket keríteni az eseménynek, Anna szerencsére nem válogatós mindig megelégszik azzal a jelmezzel ami éppen van. Idén két választás volt jéghercegnő, vagy DrakuLaura. A másodikat választotta. :) Franci nem akart menni a farsangra, nem értettem miért,bár titkon örültem de neki ezt nem mondtam,legyen ez az Ő döntése nem akartam befolyásolni benne. Másnapra meg is gondolta magát,és mentünk a farsangra. Nem öltözött be, csak egy élénk vörös parókában parádézott az osztályban. :) Nem akart beöltözni.
Néhány kép:







A hétvége nagyon gyorsan eltelt :( Hiába voltam itthon már szerdától a lustaság teljesen uralmába kerített,nem nagyon csináltam semmit. Meg is lett a böjtje. :( Még hagyom kicsit a csajokat szórakozni aztán megyünk fürödni,hajamosni, és időben próbálom őket ágybadugni. Már hallom előre ahogyan vitatkoznak ki legyen az első a sorban. Tegnap is én fürödtem először..... stb.

Valahogy most annyira nem várom a hétfőt. Jó volt itthon pár napot. Olyan sokszor elgondolkodtam már azon,hogy tök jól ellenék mint háztartásbeli. Intézném a gyerekeket,rendezném a háztartást mindezt főállásban tenném,és mindenre volna időm. Persze ehhez az kellene, hogy apa keresetéből meg tudjunk élni. Szóval ez nem mostanában lesz. Továbbra is mindkettőnknek dolgoznunk kell, úgyhogy marad a szaladó lakás, a hétvégi robot, és a munkamegosztás. :) Na majd legközelebb. De olyan jó néha álmodozni. Mint például a lottó ötösről. Valaki nagyon boldog ember lett, mert megnyerte a hétvégén. :) Sajnos nem mi voltunk! :D


2 megjegyzés:

  1. Aztamindenit micsoda szép nagylányok lettek a lányaid időközben.. :)
    Sajnos az enyém sem lett a lottó ötös, pedig de jó lett volna.. :)
    Örülök, hogy visszatértél, és remélem, hogy ezúttal majd kicsit gyakrabban fogsz írni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Dius! :) Igyekszem írogatni,nem három évente! ;)

      Törlés

Köszönöm,hogy írtál! :)