„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2016. március 24., csütörtök

Nyavalygós poszt

Itt a tavaszi szünet,természetesen megint nekem kellett szabadságra jönnöm mert Attilának dolga van. Tudtam egyébként, mert mindig ez szokott lenni, megbeszéljük, hogy ő jön el, de tuti ,hogy közbe jön mindig valami ami miatt mégsem tud.. Neki marad egy csomó szabadsága, én meg kikukázom az összeset. Amúgy most nyűgös vagyok, nem a szabadság hanem Franci miatt. Ma átjött egyik osztálytársa, és mit látok mit csinál őkelme? Tabizik. A kis barátnője meg jól eljátszik Annával. Most telt be a pohár, mert kértem, hogy tegye le és játszanak, elvégre hozzá jött a kislány, ő meg csak hisztizett, hogy neki nincs is semmije amivel játszon, és a szokásos nyavalygások. Most egy jó darabig nem fog tabizni az biztos.
Holnap elmegyünk könyvtárba valami olvasnivalóért, hátha talál valami jó kis könyvet. Tervezem, hogy kézműves játszóházba is elviszem őket, meg minél több szabadtéri programot szeretnék csinálni. Persze ha az idő engedi. Nálunk most hűvös van, és nagyon fúj a szél. Hiába süt ki a napocska, a szél miatt egyáltalán nincs olyan jó idő. :(
Olyan fáradt is vagyok fél ötkor keltem, szerettem volna visszaaludni,de a csajok is felkeltek már öt órakor. Jellemző, bezzeg mikor iskolába kell menni akkor nem tudnak felkelni. ÁÁÁÁh!!!! Álmos vagyok, nyűgös vagyok!!!! Még az a bizonyos is keserű!!!

1 megjegyzés:

  1. Nem vigasztal tudom, hogy én is nyűgös vagyok, és itt is hideg van..:-( Remélem azért holnap jobb napotok lesz!!! :-)

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)