„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2012. április 3., kedd

Anna rajzol

Mikor nem tudok gép közelbe kerülni mindig jönnek a gondolatok miről is kellene írni,aztán mikor itt ülök üres a fejem. Olvasgatom a blogokat,és mikor visszatérek a sajátomhoz még mindig nem jön az ihlet! Mostanában egyébként is gondok vannak a fejemben, feledékeny lettem. De lehet ,hogy csak túl sokat akarok csinálni egyszerre. Nem jó előre eltervezni a dolgokat mert az úgysem jön össze soha abban a formában,ahogy az el lett tervezve!
Tegnap azt mondta az idő jós,hogy jó idő lesz,és a szél is mérséklődik.Na az egyszer biztos hogy kis hazánknak nem erről a részéről beszélt ahol mi lakunk. Mert itt bizony fúj a szél rendesen. :( Pedig ma játszótérre akartam vinni Annát,de nem jött össze.
Így inkább a legújabb időtöltésének szenteltük a napot ma is,rajzoltunk. Már régóta lopkodja a ceruzát Franciska elől amikor rajzol,vagy színez. Szerencsére még az nem jutott eszébe,hogy a falra firkáljon vele,csak szaladgál fel alá. Gondoltam megmutatom neki mire is való a ceruza,mielőtt kiszúrná a szemét vagy bármi baleset érné vele,és tetszett neki, nagyon! Így rajzol.

Vidáman


Komolyan


Finom mozdulatokkal közelről a rajzra összpontosítva


Csak lazán távolról


Itt pedig megmutatja Franciskával,hogy neki a ceruza kihegyezetlen végével is megy. :))))


2 megjegyzés:

Köszönöm,hogy írtál! :)