„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2012. április 27., péntek

Franci büntetésben...

Mára már szokásunká vált, hogyha péntek akkor Franciska hazajön ebéd után az oviból. Most is így történt, csak most egy kicsit elcsúsztak az ebéddel mert kint voltak az udvaron ebben a csodás időben, és kicsit később mentek be, úgyhogy korán érkeztem. A folyosón a dajka néni azzal fogadott, hogy ma Franciska rosszalkodott, és büntiben volt. Hűha, mondom az meg, hogy lehet, mi lelte ezt a gyereket, nem szokott Ő rosszalkodni az ovodában, (csak itthon). Tavaly például Ottika óvónéni külön kérlelte, hogy rosszalkodjon már egy kicsit Ő is, és pont ma történt meg amikor nem dolgozott. Miről maradt le? :)
Az történt ugyanis, hogy verset tanultak (anyák napjára), és eközben Franciska Mátéval csúfolódott (rányújtotta a nyelvét) Állítólag Máté is rányújtotta Francira, de azt senki nem vette észre, így bizonyíték hiányában csak Franciskának kellett a szekrény előtt állnia büntetésből.
Itthon aztán kiderítettem, hogy a verset azért megtanulta, és azt mondta, hogy nem bánta meg amiért nyelvet nyújtott, mert nem Ő kezdte.

1 megjegyzés:

Köszönöm,hogy írtál! :)