„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2012. december 20., csütörtök

Egy kis bosszúság...

Rossz volt az éjszaka, Anna sokat forgolódott, és nyűglődött. Álmodhatott is valamit, mert beszélt is a drágám. Aztán, hogy nehogy jól érezzem már magam, engem is utolért valami nyavaja, fáj a torkom. :(
Tegnap már éreztem, hogy lesz valami, fájt a fejem egész nap, mikor vettem be orvosságot elmúlt egy időre de aztán fájt újra, és a közérzetem sem volt valami jó. :( Pedig már megszokhattam volna, hogy karácsonykor nálunk mindig van valami betegség. Már nem is emlékszem, hogy mikor volt olyan karácsonyunk, hogy mindenki egészséges lett volna.

A külföldről várt csomag is elakadt. :( Lehet,hogy nem ér ide karácsonyig. :( Még jó, hogy van más is amit a fa alá tehetünk. És ami nagyon bosszant az az, hogy valaki szándékosan piszkított bele a dologba merő rosszindulatból, szólt az illetékeseknek, hogy nagyobb érték van a csomagban mint ami rá van írva, és most cincálgatják. Nagyon bosszant, de valahol sajnálom is az illetőt, mert lehet, hogy Ő csak ettől lesz boldog karácsonykor. De nekünk akkor is békében, és szeretetben fog telni az ünnep ha a csomag nem ér ide.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm,hogy írtál! :)