„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2012. december 3., hétfő

Gyógyulgatunk...

Nem akarom nagyon elkiabálni,de úgy néz ki,hogy végre Anna jobban van. Nagyon aggódtam a hétvégén,mert annak ellenére,hogy elkezdtük szedni az antibiotikumot nem nagyon vettem észre javulást. Jó nem köhögött olyan sokat,de amikor köhögött azt borzalmas volt hallani,és ráadásul be is volt rekedve egész héten,ami nagyon nagyon idegesített engem.Ma már nincs berekedve,és a köhögés sem olyan csúnya,ezért is gondolom,hogy a gyógyulás útjára léptünk végre.Kopp,kopp,kopp.

December van,el sem hiszem mennyire gyorsan eltelt ez az év is. Lassan el kell kezdeni készülődni az ünnepekre,kidíszíteni a lakást,ajándékokat megvenni. Na ez nagyon nehéz dió lesz,mert még nincs ötletem,hogy mit kellene venni a gyerekeknek.Igaz nagyon nem is voltam mostanában olyan helyen ahol ötleteket meríthettem volna.Franciska mondjuk adott egy két tippet,a múltkor az egyik hiper-szupermarket játékos szórólapjának csaknem felét bekarikázta,hogy ő azt szeretné,az újság másik felét azért nem mert azok fiús játékok voltak. :P Ja és a tv-s reklámokban is mindig van olyan amit szeretne.
Dávid sem könnyű eset,ő ruhát szeretne,de ez sem egyszerű feladat ám mert nem mindegy,hogy milyet vesz az ember. Ha meg elviszed magaddal,hogy válasszon akkor meg nem lesz meglepetés. Oké,tudom,hogy ő már nagy meg minden,de azért az ő szemében is jó volna látni azt a bizonyos csillogást.
Annával van a legkönnyebb dolgunk,ő még annak örül amit kap bár neki is annyi játéka van már.
Éppen ezért  idén a mikulás csak édességet tesz a csomagba,nem lesz játék azt csak a Jézuska hoz.

2 megjegyzés:

  1. Szép a háttér :) Örülök,hogy Anna már jobban van.Én már megvettem az ajándékokat, könnyű dolgom volt mert az elmúlt egy hónapban csak azt hallottam anya szeretném ha ezt kapnék a Mikulástól vagy a Jézuskától,anya pedig jegyzetelt és szelektált :))

    VálaszTörlés
  2. Köszi! Akkor te ügyes voltál. Én ahogy ismerem magam,biztos még az utolsó percben is rohangálni fogok. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)