„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2010. december 31., péntek

A 2010-es év

Ha értékelnem kellene csak annyit mondanék jó,és ha a jövő év is legalább ilyen lesz akkor nem aggódom! Nyílván voltak benne nehéz időszakok is,de jól vettük az akadályokat!Volt bánat,és volt öröm ez utóbbiból szerencsére sokkal több jutott!
Dáviddal túlestünk a felvételin,elballagott az általános iskolából,immáron szakközépiskolába jár,könnyen beszokott,és szereti az új iskolát!
Franciska,középső csopis lett,továbbra is szereti az ovit,és nagy boldogságomra,nagyon szeretik a gyerekek,bár tavaly mindig azt mondta,hogy nincs barátja,nem játszik senkivel,mára már sok barátja van,és kettőt ki is emel Dorina,és Laura személyében!Nagyon sokat változott,olyan "nagylányos" lett!
Az év meglepije Anna Sára volt,mert Őt bizony nem terveztük,okozott pár álmatlan éjszakát mikor biztos lett az állapotom,de helyesen döntöttünk, november 4-én egy gyönyörű kis tündérkénk született akit az egész család imád!
A nagyobb betegségek szerencsére elkerülték a családot,a pénzben nem dúskáltunk,de mindig volt annyi amennyi kellett,és ez a fontos!
Ígérni nem ígérek,úgysem tudom betartani :)
Viszont azt Kívánom,hogy a 2011-es év ne legyen az ideinél rosszabb!!!
Legyen EGÉSZSÉG, BOLDOGSÁG, ez a két legfontosabb számomra,és most is legyen mindig annyi pénzünk amennyi kell a boldoguláshoz,ebben a válságos világban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm,hogy írtál! :)