„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2010. december 18., szombat

FRANCI BETEG !

Mint eddig minden évben ünnepek előtt,most is megbetegedett Franciska.:(
Már tegnap köhögött,de ma délutánra már be is lázasodott! Délelőtt még semmi baja nem volt,délután szólt,hogy fáj a feje,megfogtam a homlokát és meleg volt 38 fokot mértünk.Kapott gyógyszert,és ágyba dugtam, elaludt! Gondolom fáradt is lehetett,mert már éjszaka sem aludt jól!
Tavaly is ez volt ünnepek előtt,meg tavaly előtt is, akkor még a fülét is felszúrták :(.
Gondolom tegnap mikor kint voltak az udvaron az oviba,ott fázhatott meg!

MÁS:

Tegnap beszereztük a karácsonyi ajándékokat apával,már csak be kellene majd valahogy csomagolni,azt terveztem,hogy majd lemegy apa a gyerekekkel,levegőzni ,és én addig gyorsan becsomagolom de most hogy Franci lebetegedett ez kilőve,majd az éjszaka leple alatt megejtem a dolgot!
A lakást még mindig nem díszítettük fel,mármint az ablakokra gondolok konkrétan,egyszerűen még nem értünk odáig pedig már a múlthétvégén is akartuk. Karácsonyig majdcsak meglesz valamikor! Apa sajnos még jövőhéten dolgozik végig 23-ig,én leszek itthon egyedül a gyerekekkel,majd ha Anna alszik lehet belevágunk Francival,és Dáviddal.

2 megjegyzés:

  1. JOBBULÁST FRANCINAK!
    látom hasonló cipőben járunk, ez a fránya óvoda. Biztos nem öltöztetik fel őket rendesen. Nem vagyunk ott, úgyhogy mondhatják, hogy igen.

    VálaszTörlés
  2. Köszi!!! Hát igen biztos nem ellenőrzik mit,meg,hogy vett fel a gyerek!Én szoktam mondani Francinak mit vegyen fel amikor kimennek,de amilyen kis szeleburdi,biztos csak elnevetgél a barátnőjével! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)