„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2010. december 13., hétfő

ANNÁRÓL MOSTANSÁG

Anna továbbra is egy tündér. Mostanában egyre többet mosolyog amivel a család összes tagját leveszi a lábáról! Próbálkozik a hangokkal a hee,és ááo-t  igazi kis cuki pofa ahogy próbálgatja.Bár még elég nehezen jönnek elő a hangok de kitartóan gyakoroljuk!
Franciskával beszélget a legtöbbet,majd próbálom videóra venni,és felteszem ide mert egy tünemények!
Franci meg rém büszke,hogy ő tudja legtöbbször kicsalogatni a hangokat a hugicából!
Az éjszakáink is jók továbbra is,csak egyszer ébred éjjel,és az attól függ mikor alszik el este.De evés után egyből visszaalszik,és általában 6-kor ébred!
Hasfájás jelen van sajnos,de még nem vészes,nem kellett még bevetni semmi praktikát (infacol,espumisan,stb.) Általában kicsit nyöszörög,húzgálja fel a lábacskáit aztán jönnek a nagy pukik,és a kakával sincs probléma!Nagyon szeret hason aludni,gondolom a poci miatt is,de így órákig elalszik napközben!
Szopizni is ügyesen szopizik,van elég tejcsim ami neki kell,fejni 5-10 ml-nél többet soha nem bírtam így abba is hagytam nem sanyargatom magam az a lényeg,hogy neki elég.
Mostmár egyre ritkábban méregetem szopi előtt,nem aggódom már annyira mint az elején,hogy nincs tejcsi!
A kis arcán most csúnya kiütések vannak a tejtől,kenegetni kell hidratálóval mert ki is van száradva nagyon,nem tudom mikor múlik el már végre.
Fürcsizni is nagyon szeret,amit az előbbi képeken azt hiszem jól látszik,és a füri utáni öltözködéssel sincs nagyobb gondja,bár van mikor panaszkodik kicsit,de akkor is inkább a púderezést nem csípi!
A nappalok változóak,van mikor nagyon sokat alszik,és van mikor keveset.Azt figyeltem meg ha a tv-ben azt mondják hideg fronti hatás van akkor sokat alszik,aztán nem tudom,hogy tényleg van-e köze hozzá,de elképzelhető!Mondjuk ha sokat alszik nappal akkor este 10 óra is van mire végre elalszik,ezért az nem mindig jó.De ha keveset alszik napközben az sem jó mert akkor meg nyűglődik,elalszik a kezemben,de mikor a kiságyba beteszem rögtön felkel,és néz a nagy kerek szemeivel majd ismét nyűglődni kezd.
Most jól alvós nap van,ezért is tudok írogatni! :)
Babakocsit nagyon szereti,ahogy beleteszem már húzza is a lóbőrt,és addig alszik amíg kint vagyunk a levegőn! A múlthéten elintézni valóm volt a városba,és besétáltunk,nem kis távolság gyalog,de végig aludta az utat oda-vissza!
Minden nap le megyünk mostmár egyébként levegőzni,szereti,és én is,csak ez a sok ruha meg kabát ne volna!
A súlyát tegnap este fürcsinél meg akartam mérni aztán elfelejtettem,de majd ma bepótolom,a ruhácskákat is szépen növögeti kifele,tegnap válogattam ki éppen őket,lassan kellene megint babaruhabörzézni,vagy legalább turiba eljutni.De lehet,hogy most felbátorodom ,és rendelek a tesz-vesz-en,még eddig soha nem mertem,de talán majd most.

2 megjegyzés:

Köszönöm,hogy írtál! :)