„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2010. december 16., csütörtök

6 HETES VIZSGÁLAT

Tegnap túlestem a 6 hetes kontroll vizsgálaton szerencsére!Minden rendben volt!Dokival kiveséztük a lehetséges fogamzásgátló módszereket,még az elkötést is szóba hoztam,így a harmadik gyerkőc után,ami természetesen nem lehetetlen,de túl macerásnak tűnik nekem.Úgyhogy mivel gyógyszert nem szedhetek a májam miatt, a kúpot,krémet stb.pedig nem tartom biztonságosnak,így a spirál mellett döntöttem!
Vagyis még hezitálok kicsit mert félek tőle,találkoztam pár elrettentő példával ezzel kapcsolatban!
Mondjuk jó dolgokat is hallottam róla. Dehát minden ilyen nem igaz?Van akinek bejön van akinek nem,és addig még nem próbálom ki nem tudhatom,hogy én magam melyik kategóriába fogok majd esni!
Úgyhogy veszek egy mély lélegzetet,és ünnepek után megejtem ezt a dolgot!Ugyanis azt mondta a doki,hogy szoptatás alatt mivel nem menstruálok bármikor fel lehet tenni a spirált!
Addig is barátkozom a gondolattal,és felkészítem magam lelkileg!

Más:
Tegnap volt a védőnéni,kaptunk berendelőt január 4-re tanácsadásra a 2 hónapos oltásra,megkapja az első kötelezőt,és azt hiszem a prevenarnak is megkapja az első részét,szegény két szuri egyszerre! :(
Bevallom őszintén én soha nem voltam híve a kötelezőkön felüli oltásoknak,de most valahogy aggódósabb lettem.Lehet,sőt biztos, hogy azért mivel Franci ovis,és attól tartok,hogy hazahozza a betegségeket,Panka meg még olyan kicsike!Érdekes egyébként,hogy Francinál nem gondoltam ilyen dolgokra,bár Ő májusi,és akkor nem is hall az ember vírusokról,himlőről,influenzáról,és Dávid sem volt szerencsére az a betegeskedő fajta.Na mindegy úgy látszik ez is a korral jár,hogy egyre aggodalmaskodóbb az ember.Bár azt mondják,hogy 3.gyereknél már rutinosabb az ember,de ne higgyétek el,nem igaz!Az én esetemben  legalábbis biztos,hogy nem így van! :)

2 megjegyzés:

  1. Nekem is spirim van. Nem fájt ahogy feltette és 5 évig nem kell egyéb védekezésre gondolnom.

    VálaszTörlés
  2. Végre valakinek van tapasztalata ez ügyben,ráadásul pozitív. :) Remélem,hogy nekem sem fog fájni!

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)