„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2012. április 26., csütörtök

Mégsem volt olcsó...

Pedig azt hittem nem került sokba a Mátraházán eltöltött pár napunk, sőt szinte ajándék volt annyi pénzért. Na ja! Tegnap levelet kaptunk benne egy sárga csekkel. Ja, hogy ki volt a feladó? A Vas megyei Rendőr - főkapitányság, és naná, hogy gyorshajtás.
Siroknál készült rólunk egy  "cuki " családi fotó amint 71km/h sebességgel száguldunk.


Tegnap viszont nem csak ez volt a rossz hír csak a legrosszabb. Hazafelé tartottunk az oviból, összefutottunk az egyik gondozó nénivel a bölcsiből, aki közölte velünk, hogy bezárják a bölcsit. Az oda jelentkező gyerekeket majd másik helyre fogják küldeni. A dolgozókkal mi lesz azt még nem tudják. :(  Na megint egy újabb példa, hogy milyen sok munkahelyet teremt az ország. :(  
Mostmár csak abban reménykedem,hogy itt a lakótelepen működő másik bölcsi legyen majd ahová kerülünk. Állítólag májusban kapunk majd értesítést a felvételről. Kíváncsian várom.

7 megjegyzés:

  1. Hajni! Amíg a gyorshajtásról készült fényképet nem láttátok, addig ne fizessétek be a csekket.Be kell menni a rendőrkapitányságra és kérjétek ki.

    VálaszTörlés
  2. Vagy a mellékelt levélen szerepelni kell egy azonosító sorszámnak(azt hiszem így hívják)ami alapján megtudod nézni az interneten keresztül is, ha nem akkor mindenképpen járjatok utána mert nem biztos a gyorshajtásotok.

    VálaszTörlés
  3. Ez érdekes, mi először egy levelet kaptunk a helyi rendőrségtől, hogy elismerjük e, mi voltunk e + fotó mellékelve és csak utána jött a csekk. :(
    A bölcsit sajnálom, inkább újakat kellene nyitni...

    VálaszTörlés
  4. Andi, Erika! Van fotó is ,megtekinthettük az interneten,le is töltöttük,csak azt nem akartam ide is feltölteni, kétség kívül a mi autónk száguld rajta! :( :)

    VálaszTörlés
  5. Ó, a csuda vigye el!:-( És még a bölcsi is???Sajnálom!!!!

    VálaszTörlés
  6. Sajnálom a rosszabbnál rosszabb híreket. A csekk ellen nincs mit tenni, de a bölcsi még alakulhat jól. Ehhez drukkolok. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)