„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2016. március 30., szerda

Rosszkedvűen

Már megint nem jöttem egy ideig. Nem időm nincs, hanem kedvem. :(  Csak olvasgatni járok ide nap mint nap. Tegnap volt a nővérem halálának 16.évfordulója. :( Igazán még a mai napig nem dolgoztam fel. :( Az ezzel kapcsolatos rosz érzés most megint eluralkodott rajtam. De igyekszem átlendülni a negatív gondolatokon.

A húsvét jól telt. Bár én nem szeretem, nem is tudtam átvenni a hangulatát. Voltunk otthon anyukámnál,ez viszont jó volt. Nagyon régen voltam már otthon, inkább anyukám jött hozzánk az utóbbi időben. Bejártam az otthon minden egyes négyzetméterét. Az emlékek csak úgy jöttek ahogy haladtam egyik szobáról a másikra, majd az udvar, a kert, az utca. Nagyon jó volt otthon lenni. Az utca most nagyon csendes volt, sehol egy lélek, pedig régen gyerekzsivalytól volt hangos. Ha volna ott munkalehetőség gondolkodás nélkül visszamennék. (Sajnos nincs. :( ) A gyerekek is nagyon jól érezték magukat.

Anna ma már ment oviba, csak ketten voltunk itthon Franciskával. Megtanultunk holnapra! Én már várom a holnapot, hogy megint menjünk dolgozni. Annyira nem élveztem most ezt a húsvéti hercehurcát mint a múltkori hosszú hétvégét.

Pár képet rakok, nem sokat fényképeztem, inkább csak élveztem a jó időt. 

A szülői ház kapujában




A padlásfeljárón napoztunk

Amikor én még kislány voltam

Anna,és Ricsi a húsvéti nyuszikkal az oviban.

Anna alkotása

A nagyfiú 

4 megjegyzés:

  1. Remélem, azóta jobb a kedved! :) A napocska is kisütött, a húsvét is eltelt....:)
    Tesód elvesztése borzasztó lehetett, nagyon sajnálom. :( Nem csoda, hogy még mindig feldolgozás alatt van a dolog. :(

    VálaszTörlés
  2. Valamiert nekem sem megy most az iras..megertem a feldolgozas nehezseget.Ugy kepzelem ilyet soha nem lehet igazan feldolgozni, mindig hianyozni fog:(
    Vigyazz magatokra:)

    VálaszTörlés
  3. Minden évben feltépődnek a sebek, soha nem gyógyulnak be igazán. :(
    Remélem hamarosan újra írsz,mert hiányzik az írásod! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)