„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2012. január 16., hétfő

7 dolog rólam

Boca kért meg már egy pár hónapja,hogy írjak magamról 7 dolgot,nos ennek próbálok most eleget tenni,de nem  is olyan egyszerű! Kezdjük az elején.

1; Alapjában én egy csendes, alkalmazkodó emberke vagyok, az emberek akikkel kapcsolatba kerülök általában kedvelnek,de azért akadnak kivételek is. Az egyik nagy gyengeségem, hogy nagyon nehezen tudok nemet mondani,mert nem szeretek senkit megbántani! Ezért hozza az Ébredjetek című folyóiratot havonta a kedves Jehova tanúja pedig ha tudná,hogy még egyet sem olvastam el 

2. Nehezen kötök új barátságokat, nehéz eset vagyok! De van egy régi barátném akivel már nagyon sok éve részesei vagyunk egymás életének, jóban rosszban egyaránt!

3. A cigarettáról többször is leszoktam majd vissza,de most már több mit hét éve nem dohányoztam,és nem is hiányzik!

4. A mai napig nem tudtam feldolgozni,hogy a testvérem 28 éves korában fél év leforgása alatt halt meg rákban,maga után hagyva két kisgyermeket! :(  Ennek már 12 éve! :(( Nagyon hiányzik!

5. Szeretek adni,és segíteni amiben tudok! De nem szeretek kérni,mindig egyedül próbálom megoldani a dolgaimat! Nem szeretem kimutatni az érzéseimet,ezért ki nem álom az anyák napját mert mindig elbőgöm magam,és ez nekem annyira kínos!

6. Szeretem a helyszínelős filmeket azok közül a kedvencem a Miami helyszínelők Horatio Cain hadnaggyal a főszerepben,a Szellemekkel suttogót, ja és az X-Man filmek ami még megunhatatlan számomra, bár mostanában nem sok időm van tv-t nézni!

7. A gyerekek születése számomra is meghatározó élményt nyújtott,főleg a két leányzóé mert ott Attila is részese volt az egésznek amiért irtó hálás vagyok neki!Borzasztó sokat segített a jelenléte!
Anyának lenni a legcsodálatosabb dolog a világon!!!


3 megjegyzés:

  1. Köszi. Jó volt olvasni. Kicsit beléd látni ha mondhatom így!

    Pisti nálunk is bent volt szülésnél.

    VálaszTörlés
  2. A negyediket olvasva eltört a mécses :( én sem tudom feldolgozni! nem is fogom!!! :(( (Moncsi)

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)