„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2012. január 30., hétfő

Cím nélkül

Kicsit el vagyok havazva mostanában, próbálom utólérni magam, több kevesebb sikerrel. Ráadásul ma Anna is lázasan ébredt reggel, na nem magas szerencsére,és mivel egyébként meg jókedvű, most még arra gondolok,hogy a foga lehet talán a bűnös! Mondjuk megpróbáltam reggel megmutatni dokinéninek,de 8 órakor már tömve volt a rendelő várója,úgyhogy sarkon fordultam.Nem hiányzik,hogy összeszedjünk valami nyavaját.  Holnap lesz tanácsadás majd inkább ott megmutatom!

Reggel én is nyűgösen ébredtem,oviba menet megfordult a fejemben,hogy megint venni kellene ki szabadságot,csak most nem egy naposat hanem legalább egy heteset! Ugyanis múlthét pénteken megkaptuk óvónénitől reggel,hogy jó lenne ha nem fél 9-re járnánk oviba,hanem 8-ra! Na nem így mondta ám,hanem viccelődve megjegyezte,hogy -Végre már,hogy ideértek! Felnéztem az órára,és megkérdeztem,hogy ez már késői időpont az érkezéshez? Közölte,hogy igen,és legkésőbb 8 órára érjünk be! Egyébként így belegondolva jelezte Ő már ezt nekem máskor is,de olyan vicces formában,hogy: - Na megérkezett a délutános műszak is! Na de jót nevettünk rajta,és én nem vettem a lapot! Mért nem szólt egyértelműen! Egyébként ez a késői érkezésünk nem olyan régóta tart,mert általában 8-ra mindig ott voltunk,csak történt olyan,hogy elaludtunk,és később értünk be,ekkor láttam azt,hogy ilyenkor még bizony érkeznek gyerekek az oviban,így arra gondoltam,hogy ez nem is olyan nagy gond! Mivel úgyis itthon vagyok mért ébreszteném olyan korán őket ha még aludhatnak kicsit! Hát mint most kiderült nem jól gondoltam,úgyhogy a héten kezdetét vette megint a reggeli kapkodás!

Ja igen,még el nem felejtem, megszüntettük a Duck tv nézését! A héten már egyáltalán nem kapcsoltuk erre a csatornára! Anna ugyanis már olyan szinten a rabja volt,hogy ha be volt kapcsolva se nem látott,se nem hallott,mint valami agymosás! Szerencsére még időben észrevettem,mert most annyira nem hiányolja,lehet,hogy később már nagy hisztik lettek volna belőle ha nem kapcsolom be!
Hát röviden ennyi ami most hirtelen eszembe jutott,inkább teszek pár képet!

Hol Jártál báránykám :))
Hűtőmágnes mánia
Új kabát,és sapka! Múltheti szerzemény!
Veszélyes mutatvány,a szék már el is lett pakolva.
Veszélyes mutatvány 2.
Nagyon szeret pancsizni,nincs megijedve a víztől

1 megjegyzés:

Köszönöm,hogy írtál! :)