„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2012. január 9., hétfő

Képekben az elmúlt pár napról

Már vagy százszor kértem Dávidot,hogy menjen el végre fodrászhoz! Nem feltétlen,hogy rövidre vágassa le a haját,mert ha növeszteni akarja ám legyen,de legalább igazíttassa meg egy fodrásszal mert már olyan szörnyen nézet ki (szerintem,mert neki tetszett :/ ) Na de mindegy is,végre valahára elment és levágatta,ráadásul rövidre HURRÁ!!!!! :) Nekem így tetszik,és most már neki is miután kapott egy csomó like-ot a facebookon a csajoktól. :)) Az egyik kislány szerint "Ideg jó" . Na nem megmondtam! ;)


Franciska imád öltözködni,igazán színes egyéniség! :) 


Már egy csomószor megmondtam Franciskának,hogy ha nem rajzol a színes ceruzákat pakolja el,hogy Anna ne férhessen hozzá! Nem tette,íme az eredmény! Mi lett volna ha kicsit később vesszük észre??? :)


Egyszer csak arra lettem figyelmes,hogy Anna fel akarja venni Franci Óvodás pólóját,gondoltam segítek neki!Kicsit nagy még,de jól áll! Először még tetszett is neki! Ezen a képen annyira látszik a szemén,hogy milyen huncut egy csaj lett belőle.


Itt már nem tetszett annyira! 


A végén sarkon fordult,és otthagyott! :)


Ez a kép ma készült,már ez is megy! Egyedül felül rá,leszáll róla,és még halad is vele Előre!!!! :)

2 megjegyzés:

  1. "Ideg jó..." na ezt sem hallottam még! :
    ) De tény, hogy jó Dávid új frizurája!!:)
    Nahát, nálunk most a filcek vannak pihenőben, mert bár moshatóak, de nem bírom idegekkel, hogy Zalán többet rajzol magára, mint a papírra. Szerintem összekeveri a Réka által sokszor használt szájfényemmel...bár az meg nem fekete. :)) Helyesek a csajok is nagyon! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi,Dávid nevében is!:) A filcek nálunk is el vannak rakva,én sem bírtam idegekkel,nagyjából ugyanazon okból mint nálatok.Hiába kértem Francit,hogy ha már nem rajzol velük rakja el,ugyanez a ceruzával sem működik sajnos,de azt könnyeben le tudom takarítani Anna arcáról ha már úgy alakul! :)A nyelvét nem tudtam fotózni,de gondolhatod milyen kék volt az is! ;)

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)