„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2010. augusztus 27., péntek

Allergia tetőfokon! :(

Három extra borzalmas allergiás napon vagyunk túl! Azért írom többesszámban mert sajnos nagyon úgy néz ki,hogy Franciska is az! :( Viszket a szeme,folyik az orra tüsszög,úgyhogy tegnap délután le is vittem a doktornőhöz,nézze meg ,és írjon neki valamit,hogy legalább ő ne szenvedjen ettől a fránya allergiától!
Írt fel neki Cetirizin cseppet azt mondta ez nagyon jó lesz,úgyhogy bizakodó vagyok. Jövőhéten már megy az oviba,és nem szeretném,hogy ott is csak szenvedjen a tünetektől!Tegnap is ahogy feljöttünk a délután a lakásba mindketten nagyon szenvedtünk,nem győztünk orrot fújni,és a szemünk ahogy kinézet!Na inkább hagyjuk!

Ma megint elmegyünk a könyvtárba,egész héten erre készültünk már,és mindíg jól nem mentünk!De ma már vissza kell vinni a könyveket amit a múltkor kikölcsönöztünk!A fényképezőgépet meg apa elvitte,na jó megint nem készülnek szuper fotók!Majd legközelebb!

4 megjegyzés:

  1. Mélységesen átérzem...engem is gyötör, pedig az utóbbi 5 évben békén hagyott:( Jobbulást nektek:)

    VálaszTörlés
  2. Jobbulást Nektek!! Nálunk apa aki nagyon szenved az allergiától:( de hiába küldöm nem hajlandó dokihoz elmenni, pedig gyógyszer nélkül nagyon nehéz...

    VálaszTörlés
  3. Köszönjük!Bizony,pedig ő szedhetne bogyót,és tünetmentes lehetne!

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)