„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2011. január 22., szombat

Betegeskednek

Franci hétfőn egészségesen ment az oviba,mára már tiszta takony,és köhög is,mondjuk az még nem vészes,annál inkább a Dávidé!
Nagyon csúnyán köhög Dávid,olyan ugatósan,rossz hallgatni,biztos vagyok benne ,hogy a múltkor mikor azok a jó idők voltak egyszál pulóverben mászkált az utcán. Beszélhetek én ,hogy csalóka még ez az idő,amint kilép az ajtón már el is felejtette,lényeg a divat,és hát az most nem a téli kabát!
Remélem a kicsi nem kapja el tőlük,ez ellen már csak védi őt az anyatej!? Nagyon meg kellene már kapnia a védőoltásokat,nem szeretném ha még mindig el kellene tolni az időpontot,túl kellene már lennünk rajta!Az a fránya bárányhimlő sem időzített valami jól!
Aztán megint itt van ez a H1N1 is. Tavaly nem adattam be a gyerekeknek,féltem a mellékhatásoktól,minden félét mondott a TV,és a doktornő sem mondta,hogy szükség lenne rá,igazából azt vettem ki a szavaiból,hogy minek nem kell az!Viszont az idén megfordult a fejemben,hogy talán be kellene.
Na ezért is utálom a telet,folyton betegek,és most meg még jobban parázok mert itt van ez a kis apróság is,és ő még olyan védtelen ezekkel a vírusokkal szemben!

1 megjegyzés:

  1. Akkor nálatok is zajlik az élet. Nálunk Niki ugye beteg, 2 napja fosik, (bocsi a kifejezésért) most a Kicsi köhög. Elegem van nekem is:((((

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)