„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2011. január 12., szerda

Elegem van a bezártságból!

Még jó,hogy így mostmár mindenki túlesett a bárányhimlőn a családban!
Franciska már ha jól számolom öt hete van itthon,ennek ellenére Ő hallani sem akar még az oviról,hiába mondogatom neki,hogy majd milyen jó lesz,ha újra találkozhat a barátaival,jókat játszanak,ilyenkor általában azt mondja,hogy neki nincsenek barátai, pedig ez nem így van!
Mindenesetre jövőhéten már remélem mehet,jót fog neki tenni (na meg nekem is).Néha az idegeimre megy a kisasszony!
A barihimlő mostmár remélem elmúlik,mert a varak már lepotyogtak,a megmaradt foltok pedig már szépen halványulnak,ezek is már csak a hátán meg a hasán vannak!
Mondjuk kicsit félek is az újrakezdéstől,mert most olyan jól meggyógyult már,nem köhög,nem taknyos mondhatni teljesen egészséges,remélem nem szed össze rögtön majd az első héten valami kórt.
De viszont kell már neki az ovi mert már nagyon unatkozik itthon,főleg,hogy a barihimlő miatt úgymond karanténba voltunk itthon. Ettől mondjuk én is kivagyok teljesen,főleg mikor a napocska is kisüt odakint úgy mennék már,annyira elegem van már a  télből az idén,jöhetne a várva várt tavasz!
A kedvenc évszakom,mondjuk az utóbbi években valahogy kimaradt ez a szép évszak,a hideg után hirtelen nagy meleg lett,és nem igazán volt átmenet a kettő között,és az idén is van erre esély sajnos.De már azt sem bánnám csak lenne jó idő végre!

2 megjegyzés:

  1. Tudom mit érzel. Nálunk decemberben volt ilyen, majd megörültem Nikitől, meg a betegségtől, bezártságtól.

    VálaszTörlés
  2. A tavaszt én is nagyon várom már! Ez a szürkeség is elég lehangoló tud lenni.

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)