„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2011. január 24., hétfő

Hétvégi összefoglaló

Gyorsan eltelt a hétvége,pedig nem igazán csináltunk semmit,csak a szokásos,főzés,mosás,takarítás. Még pénteken este megfőztük a szombati ebédet,mert apa dolgozott hétvégén,egyedül voltam a gyerekekkel,Dávidot most nem akartam terhelni,hogy segítsen,beteg,pihent,és gyógyulgatott! Franciska elemében volt,a feje tetejére állította a szobát,nem nagyon volt a padlón járható út, összevesztünk mert nem pakolt össze.Nem tudom,hányszor kértem meg,hogy rakjon rendet maga után,legalább amivel nem játszik pakolja össze,de nem szavaim süket fülekre találtak! Végül megígértem neki,hogy minden játékot összegyűjtök egy szemeteszsákba,és kidobom a szemétbe,erre sírni kezdett,de még mindig nem pakolt,hogy mért nem arra több variációt is közölt,pl.: még játszik velük(de ez nem így volt),vagy nagyon nehéz összepakolni,itt fáj ott fáj (ha-ha-ha)majd öt órakor összepakol(mondta ezt 6-kor),és ilyenek.A végén az lett,hogy én pakoltam össze,nesze neked következetesség.Van egy ismerősöm,aki zokszó nélkül összeszedte a gyerekei játékát egy szemeteszsákba,és "kihajította",és még a gyerekek keserves zokogása sem tudta őt eltéríteni attól,hogy ne adja vissza!Egy hét múlva kapták csak vissza ,nagy volt az öröm,és a leckét is megtanulták belőle! Én erre képtelen vagyok!
Este egyedül fürdettem Annát, azaz nem is egyedül mert Franci segítkezett ,majd megszakadtam mire be meg ki cipeltem a kád vizet a szobába,lassan rá kellene szokni a fürdőszobai pancsira,na de akkor meg kis sem tudnék egyenesedni mire megfürdetném,így is mindig nagyon fáj a derekam pedig állványon van a kád!
Anna most a szokásosnál hamarabb 9-kor már elaludt,Franci bevackolta magát apa helyére (most utoljára) ugyanis uralta az egész ágyat,forgolódott,rúgkapált,úgyhogy csak azért nem vittem vissza a helyére mert a több mint 20 kilóját nem nagyon tudtam volna megemelni anélkül,hogy meg ne szakadjak!
Vasárnap nagyon szép napos idő volt,a szél sem fújt olyan őrülten mint tegnap,jó nem volt tavaszias az idő,de jól felöltözve kellemes volt,lementünk sétálni,és játszóterezni. A vasárnap délután már csak pihenéssel telt.
Mióta Anna megvan valahogy úgy érzem repül az idő,a szopik közötti 3-4 óra (mikor mennyi) pár percnek érzem,megint úgy lesz mint Francival,olyan hipp-hopp felnőtt,hogy nem is tudtam kibabázni magam igazán! :)
Ránézek a naptárra,és te úr isten jövő héten már 3 hónapos lesz,de hiszen még most született!
Azt hiszem a kis fogcsírái is mozgolódnak már,folyton nyáladzik,és rágja a kezecskéit ebből gondolom! Szerencsére ez nyűglődéssel nem párosul.

Képek:
Komolyan szemléli apát

 Franciska lefekvés előtt( a fényképezés után még a szokásos esti műsor következett éhes vagyok,szomjas vagyok,pisilni,kakálni kell stb.)

 Séta előtt,egy nyugodtabb pillanatban,mert egyébként nem igazán szeret öltözködni.

 Ezt nagyon imádja,mozdulatlanul tűri,hogy puszilgatja apa a pofikáját!

 Séta után,még félálomban

Nincs mit hozzáfűzni,egy kis angyal pofa ezen a képen(most ez a nagy kedvencem)

 Vasárnap a játszótéren(már kicsit fázott a keze)

 Apával szintén a vasárnapi séta,és játszótér(csak,hogy ilyen kép is legyen)

 Édes álom (amint kocsiba tesszük,kb.a 2.percben már így durmol)

 (hogy rólam is legyen egy ilyen kép...   :P )

 Pancsi után punk frizurával (zabálnivaló)

 Már megint a bohóckodás

Reklamál,hogy vegyük ki!

 Meglepődött pofi (gondolja már megint vakuzni akarnak :))  )

Nagyon finom az a kezecske (tényleg,én is kóstoltam :D )

Na ne viccelj már arc.

7 megjegyzés:

  1. Édes kis picurka:) jó lenne már elmenni megint!
    puszi nektek

    VálaszTörlés
  2. Gyertek nyugodtan!"Persze ha már meggyógyultál!!!"

    VálaszTörlés
  3. Én is úgy gondoltam :)!! Majd ha megyünk úgyis odaszólok előtte!

    VálaszTörlés
  4. Szépen meggógyult az arca! És lefogyva sincs! :) Elmúlt a múltkori "tejválságod"?

    VálaszTörlés
  5. Moncsi! Ok!

    Orsi! Mostmár szép az arca,de azért még kenegetem! Tejválság változó,van mikor elkap még,de még eddig nem kellett pótolni! :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon édes! :)
    Szemeteszsákos figyelmeztetés nálunk is nap mint nap előjön :D

    VálaszTörlés
  7. Nagyon cukik a lányok:)))
    Jó, hogy tettél fel fotókat!!!

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)