„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2010. január 17., vasárnap

Már csak 3 hét


Ez már egy hosszabb gyakorlat is lehetne akár,apa nem sokára itthon lesz.Szerintem gyorsan eltelt ez a fél év még távol volt tőlünk,lehet ez annak is köszönhető,hogy állandó rohanásba voltunk,reggel el itthonról,aztán csak este vissza.Na meg az nagyon jó volt,hogy Skypon,mindennap tudtunk beszélni egymással,és láthattuk.Szerintem Franci is ezért viselte elég jól apa hiányát,mert látta,és néha tök jól eljátszottak így.Nem nagyon volt idő azon töprengeni,hogy egyedül vagyunk!Néha azért előfordult,hogy összecsaptak a fejem felett a hullámok,hiányzott apa segítő keze,na és persze ő maga is.Francinak is egyre jobban hiányzik ahogy telik az idő,sokszor mondja,hogy mostmár jöjjön haza apa,ne dolgozzon.
A minap éppen el is gondolkodtan rajta,hogy szinte csak aludni járunk haza hétköznaponként.Franci reggel 6:35-kor már az oviban,és délután 16:45-re érek oda érte,mire még hazaérünk(az mindíg attól függ Francin éppen milyen "cipő"van) kb.17:35.Aztán vacsora,pancsi,és már el is telt egy napunk.A hétvége ugye az meg melós megint,minden ami elmaradt,azt be kell pótolni.

Más.
Tegnap vendégeink voltak,az unokatesók Evelin (3éves),és Jázmin( 6 hó) Franci,persze a kisbabával játszott,nagyon tetszett neki ahogy gődicsélt,meg,hogy olyan picike volt mindene.Este apának beszámolt a Skypon,hogy mostmár kibabázta magát,és nem is kell neki  kisbaba (huhh,téma kipipálva remélem)

2 megjegyzés:

  1. Írigyek vagyunk,hogy nektek már letelik a hosszú fél év,nekünk meg most fog még csak kezdődni :( Reméljük hamar eltelik majd nekünk is!
    Nagy kő esett akkor le a szívedről kistesó ügyben :D
    Pussz

    VálaszTörlés
  2. Hát igen,én nem irigyellek,de biztos gyorsan el fog telni nektek is,a két gyerkőc mellett nem fogsz unatkozni!Na meg jön majd a jó idő,és lehet menni csavargyárba :)
    Kistesó ügy letudva,legalábbis remélem.Ha megint előjön majd kölcsönkérjük Zsombit. :D

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)